Galeria

Në Shtator dolën nga shtypi vëllimi poetik „Vargje me ngjyra“ dhe romani „Para Perëndimit
Redaktori Prof. dr. Avzi Mustafa
Redaktorja Prof. dr. Valbona Toska
Me Anton Cetën dhe Dr. Hakif Bajrami
1991 Bs
Prof. Dr. Sefedin Sulejmani dhe Prof. Dr. Avzi Mustafa
Motra Remzije 1999 Shkup
Dr Avzi Mustafa 1999
Me Prof. Dr. Nexhat Abazi
1999 Shkup
Me Prof. Dr. Remzi Nesimi
Nga Provomimi 2004
Me Anton Ceten 1991
Prof. Dr. Lutfi Turkeshi 2004
Prof. Dr. Aslan Selmani 2004
2004 Promo
Vllau Dr. Ismet Murati
Prof. Dr. Zekerija Cana
Nga Promovimi 2014
Me Prof. Dr. Hamit Xhaferi
Me kushon Dr Emri Muratin 2014
Me Dr Hamit Xhaferin 2014
me Cimen dhe Lecin
Nga nje tubim ne Bs 1991
Me Dr Hakif Bajrami,Dr Fazli Syla dhe Akad Rexhep Qosja 1993 Bs
nga Panairi i Librit 2019 Uster (ZH)
Vera 2018
nga Panairi i Librit 2019 Uster (ZH)
Me bashkeshorten Nazlije ne Panairin e librit
nga Promovimi 2019
Dr. Murat Murati dhe Dr. Hamit Xhaferi
Ne Panairin e librit,,,Uster 2019
Vaid M Jashari(i ndjere)
Prof Dr. Elena Kocaqi
Nazlija me historianen Dr Elena Kocaqi
Akademik Feti Mediu
Dr. Murat Murati me Daut Mehmetin
Nga Promovimi 2019
Mixha Dr Murat Murati me shoqen Shpetimen dhe djali Leonardi
i ndjeri miku im Gani Xhafolli
Promovimi 2004
2014-Promovimi-Shkup
Interviste per Alsat 2014
Me Arjeten dhe Besen
Nazlija-bashkeshortja ime

Nga Fjalimet e Akademik Feti Mediut,,,Recenzentit Dr Ilmi Veliut,,,Dr Hamit Xhaferit,,, Falenderime te perzemerta nga xhaxhai im Dr Murat Murati dhe vllau Dr Ismet Murati

13 Prill 2019 Kercove